Tampere-talo
Tampere-talon tuotekehitysprosessi
Prosessiin osallistui tuotekehitystyöryhmä, johon kuului edustajia Tampere-talon eri osastoilta: ravintolayksiköstä, kulttuurituotannosta, kongressitoiminnasta ja palveluosastolta. Tavoitteena oli saada ravintolatoiminta integroitua saumattomaksi osaksi talon muuta toimintaa ja kehittää eri toimintasektoreille uusia palvelutuotteita. Innovoinnissa ja tiimin rakentamisessa käytettiin IdeaMixer-valmennusta, jossa yhdistettiin bändisoittoa liikkeenjohdon konsultointiin.
Tulokset
"Päivän tuloksena syntyi 70 uutta tuoteideaa ja 12 erilaista palvelukokonaisuutta, joista ensimmäiset ovat jo käytännön pilotoinnissa" kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.
Ekologiset arvot ja innovatiivisuus olivat tamperelaisille tärkeitä. Valmennuksen tuloksena uuteen ravintolaan palkattiin Taru-lehmä, joka tuottaa maitoa ravintolan omaan jäätelötehtaaseen. Tarun saamaa mediahuomio sekä talon oman bändin debyyttiesitys siivitti koko talon positiivista näkyvyyttä Linnan juhlien kynnyksellä.