New Beat on luova agentuuri ja työelämän kehittäjäkumppani. Missiomme on rohkaista ihmisiä positiiviseen kulttuurinmuutokseen omassa ympäristössään. ReDoMe® on luova metodi muutokseen. ReDoMe® tukee tiedon tuottamista muutosten aikana tuomalla yhteen monialaiset kehittäjätyöryhmät sekä taidelähtöiset, ratkaisukeskeiset ja digitaaliset menetelmät.

ReDoMe® edistää luovuutta ja monialaista yhteistyötä osallistamalla erilaisia kehittäjiä 100% muutosten suunnitteluun, toteutukseen ja arvointiin. Tuotamme projekteja, koulutusohjelmia ja kehitysprosesseja monialaisen asiantuntijaverkoston kanssa, jonka tavoitteena on edistää monialaista yhteistyötä, osallisuutta ja luovuutta suomalaisessa työelämässä.

ASIAKKAITAMME

"Musiikillinen toiminta osana tuotekehitysprojektiamme vauhditti meillä uusien palveluiden ja tiimin rakentamista ja sai ihan konkreettisesti uusia asioita ja ideoita syntymään. Voin kyllä lämpimästi suositella." Paulina Ahokas, Tampere-talon toimitusjohtaja

Me

 

New Beat tiimi on kulttuurialan kollektiivi, jonka missiona on yhdenvertainen työelämä. Meidän työssämme vaikuttavaan lopputulokseen pääseminen edellyttää kaikkien osaamisen käyttöönottoa. Vahva arvopohja, monialaisuus ja erilaisen osaamisen yhdistäminen ovat valttikorttimme erinomaisten asiakaskokemusten tuottamisessa.

Meillä on ilo tehdä yhteistyötä lahjakkaan taiteilijajoukon ja verkoston kanssa musiikin, median, visuaalisen taiteen, tapahtumien ja kulttuurituotannon parissa. Yhteistyössä mukana Pertin Valinta, AIO Nordic Network ja AGMA Agents & Managers in Creative Industries.

"Intohimonamme on isot unelmat ja hiljaisten äänet."