Tylsän yritysvalmennuksen aika on ohi.
On aika tehdä duunipäivästä duuripäivä.

Palvelut

New Beat on uuden ajan yrityskumppani. Tiimiimme kuuluu taiteen ja työelämän kehittämisen ammattilaisia. Missiomme on rohkaista ihmisiä uudistumaan ja edistämään positiivista muutosta omassa yhteisössään.

New Beat auttaa asiakkaitaan organisaation toimintakulttuurin ja asiakaslähtöisten palveluiden kehittämisessä. Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen artisti omalla alallaan.

New Beatin kehittämä ReDoMe®-konsepti on luova metodi muutokseen. ReDoMe® yhdistää taidelähtöisiä, ratkaisukeskeisiä ja digitaalisia menetelmiä. Taiteen ja työelämän kohtaamisissa syntyy aina jotain uutta ja kiinnostavaa!

UUTTA: Tilaa tiimillesi ReDoMe®-valmennus Musiikkitalolla, myynti@musiikkitalo.fi. Lisätietoja: heini@newbeat.fi

Asiakkaat

Autamme asiakkaitamme toteuttamaan sujuvia muutosprosesseja sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Asiakkaitamme yhdistää kiinnostus luovaa osaamista kohtaan sekä halu uudistua ja rakentaa menestystä yhdessä. New Beatin avulla muutosten läpivienti onnistuu luotettavasti ja tehokkaasti.

New Beatin valmentaja on luova kumppani muutosjohtajalle, innostava valmentaja tiimeille sekä kiinnostava yhteistyökumppani ammatillisiin koulutuksiin ja kehittämisprojekteihin. Meillä on laaja kokemus tehokkaiden muutosprosessien läpiviennistä sekä taiteen integroimisesta työyhteisöjen kehittämistyöhön. Tervetuloa tutustumaan asiakkaidemme kokemuksiin!

"Musiikillinen toiminta osana tuotekehitysprojektiamme vauhditti meillä uusien palveluiden ja tiimin rakentamista ja sai ihan konkreettisesti uusia asioita ja ideoita syntymään. Voin kyllä lämpimästi suositella." Paulina Ahokas, Tampere-talon toimitusjohtaja

Me

Tutkimukset osoittavat, että jopa 87 % työntekijöistä kokee olevansa kykenemätön vaikuttamaan omaan työhönsä. Tähän haasteeseen olemme tarttuneet ReDoMe®-konseptin kehitystyössä. Menestystarinat rakennetaan yhteisöissä, jossa ihmisillä on mahdollisuus vaikuttaa, ideoida, ottaa riskejä ja kantaa vastuuta.

New Beat -tiimistä löytyy sekä musiikin että valmennuksen ammattilaisia. Valmentajat fasilitoivat ReDoMe®-muutosprosesseja ja tuottavat erilaisia musiikillisia workshopeja prosessien tueksi. Valittavana on bändivalmennusta, rap-pitchausta, äänijoogaa, sekä iPad-työskentelyä. Tiimi tekee kehittämistyötä tutkija- ja taiteilijaverkostossa ja kouluttaa uusia ReDoMe®-valmentajia.

"Meidän tehtävämme on kehittää ja tuottaa uusia vaikuttamisen mahdollisuuksia ja varmistaa, että jokainen työntekijä saa äänensä kuuluviin. Jokaisen asiakasprosessin aikana tiimi työllistää myös yhden vajaakuntoisen taiteilijan. Haluamme antaa äänen yhteiskunnan marginaalissa toimiville ja laittaa hyvän kiertämään. Tervetuloa mukaan talkoisiin!"